Ξεκινήσαμε το ταξίδι στον χώρο της μόδας το 1990.

Βασικές μας αρχές και επιδίωξη η εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέροντάς του μέσα από της προσωπικές σχέσεις που δημιουργήσαμε, προϊόντα-συλλογές βασισμένες πάντα σε υψηλής ποιότητας υλικά και υφάσματα.

Η αρχή έγινε με της τότε συλλογές της CAMEL COLLECTION & CAMEL TROPHY και απευθυνόταν στον άνδρα της περιπέτειας της δράσης αλλά και στον άνδρα που αναζητούσε ένα ελεύθερο καθημερινό μοντέρνο στυλ .

Το 2001 οι δυο συλλογές ενοποιούνται, το σήμα αλλάζει και δημιουργείτε η γνωστή σε όλους CAMEL ACTIVE μια casual, συλλογή που περιλαμβάνει μοντέρνα ρούχα με μπουφάν, παντελόνια, πλεκτά, πουκάμισα, μπλουζάκια, καθώς και αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες.

Το 2013 η συλλογή εμπλουτίζεται με την γυναικεία σειρά CAMEL ACTIVE WOMANSWEAR.

Αναζητά γυναίκες που ζουν έντονα καιντύνονται συνειδητά και μοντέρνα.

Το 2016 η μητρική εταιρεία BUELTEL μας εμπιστεύθηκε και τις άλλες δυο εταιρείες του ομίλου, CALAMAR & HATTRICK.

Κλείνοντας αυτή την σύντομη εξιστόρηση στον χώρο της ένδυσης αισθάνομαι σαν ελάχιστη υποχρέωση μου να απευθύνω ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμήσατε το κατάστημα μου στα επί 30 συναπτά έτη λειτουργίας του.

Σε όλους εσάς που άλλοτε σαν έμπρακτοι στηρικτές, άλλοτε σαν κριτές και άλλοτε σαν απλοί θεατές, με οδηγήσατε στο να θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι και να προσπαθώ πάντα να παρέχω τις καλύτερες υπηρεσίες προς εσάς και ταυτόχρονα αξιόπιστα προϊόντα, αλλά κυρίως να είμαι πιστή στην σχέση που με αφήσατε να καλλιεργήσω μαζί σας.

Μια σχέση αποτελούμενη από χαμόγελα και κολακευτικά σχόλια, αλλά και με σεβασμό και την δέουσα προσοχή στις όποιες αρνητικές εμπειρίες από την συνεργασία μας μοιραζόσασταν μαζί μου.

Όλους εσάς λοιπόν που είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε μέσω φυσικής παρουσίας αλλά και σε εσάς που η πρώτη γνωριμία μας θα περιοριστεί σε ένα «κλικ» στην σελίδα μου στην οθόνη, σας καλώ να αγκαλιάσετε το νέο μου ξεκίνημα, δίνοντας σας την υπόσχεση ότι πάντα θα προσπαθώ να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης σας σε μένα.

about us

Με εκτίμηση
Άννα Βελλή

Επωνυμία: Άννα Βελλή

ΑΦΜ: 044666655

ΔΟΥ: Κατερίνης

Έδρα: Μ. Αλεξάνδρου 40, Κατερίνη

Αριθμός ΓΕΜΗ: 52427548000