Η πληρωμή μιας παραγγελίας γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με αντικαταβολή μετρητοίς
  • Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

1. Αντικαταβολή

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις και περιοχές της Ελλάδας.
Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για Ελλάδα και για αγορές συνολικής αξίας έως 500€.
Σε περίπτωση αντικαταβολής θα πραγματοποιείται τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας πριν την αποστολή της.

2. Πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “i-bank e-Simplify” της Εθνικής Τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να προχωρήσετε εντός 48 ωρών στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού (μαζί με τα έξοδα αποστολής) σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

EUROBANK:
IBAN: GR8002602100000170200995951
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
IBAN: GR2701103730000037376940328

Εφόσον πραγματοποιήσετε την κατάθεση, μπορείτε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής μέσω email ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 23510 25909 παρέχοντας μας τα προσωπικά σας στοιχεία για να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση στο λογαριασμό μας. Μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης θα πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός 48 ωρών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται και θα πρέπει να υποβάλλεται καινούργια.
Σε περίπτωση πληρωμής μέσω άλλης τράπεζας, ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στη συναλλαγή και η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα εμβάσματος.