Μενού
Το Καλάθι μου

Πορτοφόλια

Πορτοφόλια

  Πορτοφόλι όρθιο με  χώρισμαΘέσεις για κάρτες  8Εσωτερικές θήκες  5Θέση ταυτότηταςΘήκη για κέρματαRFID SAFEΧρώμα            : ΜαύροΥλικό             ..
71,95€
 Πορτοφόλι όρθιο με  χώρισμαΘέσεις για κάρτες  8Εσωτερικές θήκες  5Θέση ταυτότηταςΘήκη για κέρματαRFID SAFEΧρώμα            : ΚονιάκΥλικό             ..
71,95€
   Πορτοφόλι πλάγιο με χώρισμα.Θέσεις για κάρτες 6Εσωτερικές θήκες  8Θέση ταυτότητας & εσωτερική θήκη με φερμουάρ.Θήκη για κέρματαΧρώμα            : Καφέ    Υλικό      &nb..
49,90€
Πορτοφόλι μικρό πλάγιο με χώρισμαΘέσεις για κάρτες  6Εσωτερικές θήκες  3Θήκη για κέρματαΧρώμα            : ΜαύροΥλικό              : ΔέρμαΔιαστάσ..
49,00€
Πορτοφόλι πλάγιο με χώρισμαΘέσεις για κάρτες  6Εσωτερικές θήκες  6Θέση ταυτότητας & εσωτερική θήκη με φερμουάρ.Θήκη για κέρματαΧρώμα            : BrownΥλικό           &nbs..
59,50€
Πορτοφόλι πλάγιο  με  χώρισμαΘέσεις για κάρτες  8Εσωτερικές θήκες  5Θέση ταυτότηταςΘήκη για κέρματαRFID SAFEΣυσκευασία σε μεταλλικό κουτί με δώρο δερμάτινο μπρελόκΧρώμα            : ΜαύροΥλικό    ..
72,90€
 Πορτοφόλι πλάγιο  με  χώρισμαΘέσεις για κάρτες  8Εσωτερικές θήκες  5Θέση ταυτότηταςΘήκη για κέρματαRFID SAFEΣυσκευασία σε μεταλλικό κουτί με δώρο δερμάτινο μπρελόκΧρώμα            : ΚαφέΥλικό   ..
72,90€
Πορτοφόλι μικρό πλάγιο με χώρισμαΘέσεις για κάρτες  9Εσωτερικές θήκες  3Θήκη για κέρματαΧρώμα            : ΚαφέΥλικό              : ΔέρμαΔιαστάσεις  &..
55,50€
 Πορτοφόλι όρθιο με χώρισμαΘέσεις για κάρτες  7Εσωτερικές θήκες  9Θέση ταυτότηταςΘήκη για κέρματαΧρώμα            : Καφέ    Υλικό            &nbs..
55,50€
Πορτοφόλι όρθιο με χώρισμαΘέσεις για κάρτες  7Εσωτερικές θήκες  7Θέση ταυτότητας Θήκη για κέρματαΧρώμα            : ΜαύροΥλικό              : ΔέρμαΔια..
65,50€
Πορτοφόλι πλάγιο μικρό με χώρισμαΘέσεις για κάρτες  6Εσωτερικές θήκες  4Θήκη για κέρματαΧρώμα            : ΜαύροΥλικό              : ΔέρμαΔιαστάσεις  ..
51,90€
Πορτοφόλι όρθιο με χώρισμαΘέσεις για κάρτες  8Εσωτερικές θήκες  7Θέση ταυτότητας & εσωτερική θήκη με φερμουάρ.Θήκη για κέρματαΧρώμα            : ΜαύροΥλικό           ..
66,95€
Πορτοφόλι όρθιο με χώρισμαΘέσεις για κάρτες  8Εσωτερικές θήκες  7Θέση ταυτότητας & εσωτερική θήκη με φερμουάρ.Θήκη για κέρματαΧρώμα            : Καφέ    Υλικό       &..
66,95€
Πορτοφόλι πλάγιο με χώρισμα που κλείνει.Θέσεις για κάρτες  6Εσωτερικές θήκες  9Θέση ταυτότητας & εσωτερική θήκη με φερμουάρ.Θήκη για κέρματαΧρώμα            : ΜαύροΥλικό         &nb..
66,95€
 Πορτοφόλι πλάγιο με χώρισμα που κλείνει.Θέσεις για κάρτες  6Εσωτερικές θήκες  9Θέση ταυτότητας & εσωτερική θήκη με φερμουάρ.Θήκη για κέρματαΧρώμα            : Καφέ    Υλικό    &nbs..
66,95€
Πορτοφόλι μικρό πλάγιο με χώρισμαΘέσεις για κάρτες  9Εσωτερικές θήκες  3Θήκη για κέρματαΧρώμα            : ΜαύροΥλικό              : ΔέρμαΔιαστάσεις&n..
54,95€
  Πορτοφόλι μικρό πλάγιο με χώρισμαΘέσεις για κάρτες  9Εσωτερικές θήκες  3Θήκη για κέρματαΧρώμα            : ΚαφέΥλικό              : ΔέρμαΔιαστά..
54,95€
 Πορτοφόλι όρθιο με χώρισμα.Θέσεις για κάρτες 8Εσωτερικές θήκες  8Θέση ταυτότηταςΘήκη για κέρματαΧρώμα            : Μαύρο    Υλικό              :..
49,90€
Εμφάνιση 1 έως 18 από 20 (2 Σελ.)

Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπο μας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.